torsdag den 12. marts 2015

...på den lille gren, der sad en lille?


Friske farveklatter på lærred og med noget på den lille gren...

Mit krea-hold har arbejdet med collage af silkepapir, og "færdiggjort" billedet med en rigtig gren og et dyr/menneske af filt.

Eleverne får trænet finmotorikken og evnen til at arbejde med detaljerne når der skal limes silkepapir på det lille lærred (15x15). Derudover skal udformes og klippes et dyr/menneske til grenen som sættes på billedet. Her har været frit spil.
Efterfølgende har vi talt om størrelsesforhold af "motivet"/dyret i forhold til lærredets størrelse og farvesammensætningen. Denne snak kan også tages inden billedet laves. 
OPGAVE: Du skal bruge - silkepapir, 15x15 lærred, limlak, filt, saks, gren og ståltråd.
1: riv en bunke strimler/stykker silkepapir ud, og gør et lille lærred klar + en lille portion limlak (kan    lægges på et stykke papir.
2: Med fingrene limes silkepapiret på lærredet. Vigtigt at komme ud på siderne og at hele lærredet er fyldt ud. Ingen huller. Der skal limlak både under og over silkepapiret.
3: Mens lærredet tørre, så find en gren og sæt på med to små stykker ståltråd, der trykkes rundt om  grenen og drejes fast på bagsiden. (laves af læreren)

4: Klip og lim dit dyr/menneske sammen og derefter på billedet med limlak.


- ELEVBILLEDERNE -
(Undskyld billedkvaliteten!)Ingen kommentarer:

Send en kommentar