onsdag den 5. februar 2014

Farveregn

Billedskoleeleverne har arbejdet med tegning af et menneske og afprøvet akvarel. Det er blevet til disse fine enkle billeder.

Vi har, som sagt arbejdet med mennesket og dens form. Dvs. for at det skal ligne er det vigtigt at tegne "knækkene" ved knæ og albuen. Dette i sig selv gør en stor forskel i oplevelsen af den tegnede figur. Derudover skulle de beslutte om personen skulle bevæge sig, og få paraplyen til at dække for regnen. Og hvordan er det muligt få personene til at stå på noget, uden der skal tegnes en streg tværs over papiret.

Da de skulle til akvarelmalingen, galt det om at få bevægelse i regnen og søge for at det løb udenom personen, og flere har skabt en oplevelse af at regnen rammer jorden og flyder ud (vandret) derfra.

De skulle have styr på mange ting - men resultaterne er blevet fine og ville se smukke ud i en sort billedramme. Der er en lethed i motivet, ved den enkelte streg og den gennemsigtige akvarel.

En fin opgave til alle aldre!


1 kommentar:

  1. I love this! What a pity, that my students are too old for this. So... when I get younger classes one day again... I will try this!!!

    SvarSlet