søndag den 22. september 2013

Elevproduceret abstrakt kunst i glas og ramme

Inden sommerferien arbejde 3.C med abstraktion (som også vist her på bloggen). Afslutningsvis blev klassen delt i tre store grupper, hvor de så skulle få deres individuelle abstrakte billeder samlet til nogle store fællesbilleder, som vi så efterfølgende har fået indrammet og hængt op i elevernes garderober.
Skolen prioriterer at bruge lidt penge på at få bl.a. indreammet elevproducerede billeder. Det giver deres arbejde værdi, det ser pænere ud og kan holde i mange år. Der er brugt plexifglas, så der ikke er fare for en masse glas der kan smadre over eleverne, ved et uheld.

Og jeg må sige at det ser SÅÅÅ... fedt ud! (virkeligheden er altid lidt bedre end billeder)


De arbejdede hver især videre med deres abstrakte figur, der var blvet til med inspiration fra avisudklip. De blev malet over på en sort baggrund. Malet op med hvide streger og tilfældige felter blev fyldt ud med neonfarver. 
Baggrunden er et stykke stort kraftigt pap. Vi er så heldige at en af skolens forældre, arbejder med at opsætte solceller, og der får de meget restpap, når de pakker cellerne ud. I stedet for at smide disse store stykker ud har vi fået en kæmpe portion. Papet er meget kraftigt, og optimalt til at male på i bk. Derved kan man lave store billeder, for en billig penge. Det er værd at kontakte forældrene, omkring materialer, som evt. kan bruges. 

1 kommentar: